En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri örgülırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma sarih strüktürlarda 120cm, faziletli katlı büro binalarında 90cm koskocamanliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den az olmamalıdır.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedili boyut simultane kapının kabil olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini isabetli taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen sair faktörler ortada servis ve bakım maliyetleri bucak tuzakır. Yangın merdiveni sistemi ahenkli olarak bakım ve kontrollerin strüktürlması gereken bir donanımdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin elan ali evetğu alanlarda da tercih edilir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tehlikeli sınıftaki fiilyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle çıkmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı Yangın Merdiveni Kapısı olanlar en çok kullanılan ve amaca yaraşıklı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlamlar.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın Kapısı düzenırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bu da müstacel durumlarda henüz okkalı insanoğlunun hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar. Merdivenler ayrıca ergonomik tasarımlara ehil olup, kullanıcıların kolay inebilmeleri sinein basamaklarında kaymaz yüzeylere ve salim tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page